Archive for Uncategorized

Webshop geopend

Omdat ik veel voorbeelden maak voor de workshops, staat er thuis best een voorraadje items. Deze hoef ik natuurlijk niet allemaal zelf te bewaren en daarom heb ik op Etsy een shop gemaakt waar ik diverse spullen die ik gemaakt heb te koop heb gezet.

Webwinkel op Etsy

Creawork op Etsy

Neem eens een kijkje. Niet alleen dingen die ik voor de workshops, maar ook items die ik zelf gemaakt heb zonder daar direct iets mee te willen staan erop. Klik op de foto of op deze link: Creawork webshop

7 september Vrijetijdsmarkt Deventer

Zaterdag 7 september van 11 tot 4 is er in de Lebuinuskerk in Deventer een vrijetijdsmarkt. Daar zal Creawork ook aanwezig zijn om workshops te promoten.
Daarnaast zijn er veel andere aanbieders van cursussen en verenigingen die hun activiteiten laten zien. Met daarbij ook optredens en demos.
Erg gezellig en informatief. Kom ook!

Nieuwe agenda

De data voor de eerste workshops voor dit najaar zijn bekend!

Er is dit najaar een Ouder&Kind workshop, tablet en smartphone hoesjes maken. Samen met z’n 2en, de prijs is ook voor 2 personen. Datum is 5 oktober, op zaterdagmiddag.

In november gaan we memoborden maken. Iedere stijl is mogelijk. Op zaterdagmiddag 23 november zal dit zijn.

En in december, op zondag 15 december, dan iets moois voor kerst maken. Wat, dat blijft nog een verrassing, maar het wordt iets decoratiefs wat zeker met kerst te maken heeft.

Zin in het nieuwe seizoen? Doe mee en geef je op!

Projecten

Diverse foto’s van verschillende projecten. 3D taarten, boekenleggers, armbanden, beeldje zittend figuur met textielverharder.

20130820-215535.jpg

20130820-215556.jpg

20130820-215622.jpg

De zomer voorbij

In de zomer veel nieuwe ideeën uitgeprobeerd. Zo heb ik: gehaakt, gebreid, gewerkt met vilt, leer en rubber, kralen en stof en verf. Veel dingen zijn zonder pardon weer de prullenbak in gegaan, maar er zijn ook een aantal dingen die ik heb bewaard. In de workshops zal ik deze dan ook zeker gaan gebruiken.

Daarnaast is er de agenda voor het najaar. In oktober start ik met de ouder & kind workshops. De workshop in oktober zal de tablet en hoesjes maken workshop voor ouder & kind zijn.  In november zal de workshop memobord maken gegeven worden en in december een kerstworkshop. Aankomende week zal ik de exacte data doorgeven en kan iedereen zich opgeven.

Daarnaast komen er ook al wat groepsaanvragen binnen voor creatieve avonden. Erg leuk om met een groepje te doen en ook erg gezellig.

Al met al heb ik een fijne zomer achter de rug, binnenkort ga ik nog op een aantal markten staan en dan kan het nieuwe seizoen wat mij betreft beginnen.

Aanwezig op Paard&Plezier 2013

Op zondag 25 augustus is Creawork aanwezig op Paard&Plezier in Kootwijk. Er worden mini-workshops gegeven, waarbij een hanger gemaakt wordt met daarin een holle kraal verwerkt, die gevuld wordt met paardenhaar.

Deelname kost 10 Euro en je kan je opgeven door een mail te sturen: marja@creawork.nl

Nieuwe workshops

Vanaf het nieuwe seizoen ook ouder en kind workshops. Samen met je kind iets maken, wat is er nu leuker dan dat?
Zo wordt de workshop sieraden maken met een sieradenkistje gehouden. En hoesjes maken voor tablet en smartphone.  Ook het maken van popjes voor een poppenhuis en meubeltjes wordt in een workshop aangeboden.

Daarnaast wordt de workshop vrolijke beelden maken met textielverharder gegeven. En ook het batikken van stoffen mbv stempels en textielverharder wordt aangeboden.

Er volgen nog meer workshops, houd de site dus in de gaten!

Swap met zeep

In juli heb ik ook meegedaan aan een swap met zeep. Het was de bedoeling een stuk zeep te verpakken en met een label naar een swapmaatje te versturen. Hier het resultaat.

216

Het resultaat was een heerlijk geurend kadootje met daarbij een masker met decoratief papier beplakt en veren met een label met een tekst.

Nieuwe workshoplocatie en workshops bij je thuis

Vanaf augustus kunnen wij gebruik maken van een nieuwe locatie voor het geven van de workshops. Zoet&Zo verhuist en ook op de nieuwe locatie, net buiten Deventer, kunnen de workshops gehouden worden. Binnenkort komen de nieuwe data voor de workshops op de site te staan. Verwachting is dat dit eind juli, begin augustus zal zijn.

In de tussentijd is het mogelijk om op locatie te komen. Dus, organiseer je een feestje (juist in het weekend overdag mogelijk!) en wil je iets creatiefs gaan doen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Geslaagde workshop decoreren met papier

Gisteren was bij Zoet&Zo Deventer de eerste workshop decoreren. De letters waren populair en het was zeker geslaagd. Heb leuke projecten gezien en ben heel benieuwd hoe alles er bij iedereen thuis eruit zal zien.

Naast dat het resultaat mooi was, werd ook gezegd dat het scheuren van het papier en het plakken heerlijk rustgevend is. Dus wanneer je nog eens wil relaxen, ga lekker creatief doen! 😀

Hier een paar foto’s van de creaties:
IMG_1047IMG_1046 IMG_1051 IMG_1052