Workshops

Voor de workshops kun je je individueel aanmelden via Inschrijven. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen aan een workshop (minimum is 4 om het door te laten gaan).
De workshops zijn inclusief materiaal. De workshoplocatie is in of rond Deventer (binnen een straal van 15 km vanaf 7423 zonder reiskosten.)

De workshops die mogelijk zijn op dit moment:

craftplakken– beplakken van houten figuren met decoratiepapier (20 Euro):
Met speciale lijm en decoratievellen kunnen diverse figuren (waaronder maskers, doosjes) of letters beplakt worden. Er kan voor verschillende figuren en letters gekozen worden en er zijn verschillende kleuren en motieven van papieren decoratievellen beschikbaar. Figuren zijn bijvoorbeeld dieren, maar ook letters. De lijm zorgt direct voor een vernislaagje, zodat het figuur na droging direct af is.

110– memobord maken (27,50 Euro):
Van stof, knopen en linten een memobord maken. Dit kun je thuis aan de muur hangen en gebruiken voor briefjes, kaartjes en wat je maar wilt. Je kunt kiezen uit elastiek en linten, maar ook bv knijpers of haakjes kun je hiervoor gebruiken. Er zijn diverse materialen aanwezig.

leren armband met cabuchon– Een armband met cabochon (20 euro)
Eerst wordt de armband gemaakt mbv plat imitatie leer, beschikbaar in verschillende kleuren. Op de armband wordt een cabochon gelijmd in een spacer kraal. De armbanden worden gesloten met een magneetsluiting.

sieraden maken met (paarden)haar ( 22,50 Euro):
Bij deze workshop kun je zelf een sieraad maken van haar van je eigen (verzorg)paard. Je kunt ook het haar van je hond of kat meenemen, daarmee vullen we een kraal. Met het paardenhaar kun je ook bijv. een armband vlechten. Dan maken we daar een prachtig sieraad van.  Het haar van je paard kun je zelf meenemen. Er is ook paardenhaar beschikbaar. Zorg dat het zelf meegenomen haar gewassen is (in een waszakje in de wasmachine kun je dit doen). Ook is het mogelijk met ander materiaal te werken om een kraal of een medaillon te vullen. Bijv met zand of sterretjes, of ….

Deze workshop is heel geschikt voor op een manege of bij een vereniging. Zie hiervoor: DIY sieraad met paardenhaar

stempel3

textiel sjabloneren ( 22,50 Euro):
Eerst zelf sjablonen maken en deze vervolgens gebruiken om textiel (kussen, laken, shirt,….) mee te bestempelen. Er zijn meerdere voorbeelden, maar je mag ook geheel je eigen stempel bedenken. Textiel zelf meenemen of je kunt een kussensloop  gebruiken dat je bij de workshop krijgt.

tablethoesOuder & Kind:
Tablet & smartphone hoesjes (30 euro voor 2 personen): Hoesjes maken, van stof, papier, rubber, vilt en meer. Gezellig samen met je kind.

 

vogelhuisje pimpen

Ouder & Kind:
Vogelhuisje pimpen (27,50 voor 2 personen): vogelhuisjes en voegelvoederhuisje maken met z’n tweeën en deze pimpen met stof, foamklei, verf, knopen, stickers, glitters en meer.

Zie bij Inschrijven om je op te geven voor een workshop of kijk op facebook: creawork events

Kom regelmatig eens terug, want er worden steeds wisselende workshops aangeboden.