Featured Posts

<< >>

Werken met hout

Op een basisschool mocht ik voor de onderbouw een aantal lessen met hout werken. De kinderen mochten een blok hout schuren en vervolgens timmeren. Samen met wol konden ze deze ook nog versieren, bijvoorbeeld door haren te maken. Er werden robots, maar ook dieren of fantasiefiguren gemaakt. Kinderen van jonge leeftijd kunnen ook leren timmeren

Nieuw evenement

In oktober organiseer ik een workshop vogelhuisjes maken! Het is een ouder-kind workshop, omdat het erg leuk is om samen te doen. Voor meer informatie, zie facebook: https://www.facebook.com/events/287873712033354/

Compilatie workshops

Afgelopen periodes heb ik een aantal leuke workshops mogen verzorgen. Wat een erg leuke was was de volgende. Een creatieve workshop voor familieleden, die gezamenlijk een leuke dag hadden door de workshop decoreren met papier (en een beetje met foamclay) te volgen. Deze workshop is zeer geschikt om met verschillende leeftijden te gaan doen, omdat

Werken met hout

Op een basisschool mocht ik voor de onderbouw een aantal lessen met hout werken. De kinderen mochten een blok hout schuren en vervolgens timmeren. Samen met wol konden ze deze ook nog versieren, bijvoorbeeld door haren te maken. Er werden robots, maar ook dieren of fantasiefiguren gemaakt. Kinderen van jonge leeftijd kunnen ook leren timmeren en bijna allemaal konden ze dit zonder hulp. Ook de figuren die ze maakten waren prachtig! Hoe mooi is het dat ze hier vooral hun eigen fantasie bij gebruiken.

Nieuw evenement

In oktober organiseer ik een workshop vogelhuisjes maken! Het is een ouder-kind workshop, omdat het erg leuk is om samen te doen. Voor meer informatie, zie facebook: https://www.facebook.com/events/287873712033354/

vogelhuisje pimpen

Compilatie workshops

Afgelopen periodes heb ik een aantal leuke workshops mogen verzorgen. Wat een erg leuke was was de volgende. Een creatieve workshop voor familieleden, die gezamenlijk een leuke dag hadden door de workshop decoreren met papier (en een beetje met foamclay) te volgen. Deze workshop is zeer geschikt om met verschillende leeftijden te gaan doen, omdat iedereen dit kan en je zo op een leuke manier samen creatief bezig kunt zijn. Hieronder het resultaat!

familiefeestje workshop creatief jong en oud

decoreren met papier workshop creatief Deventer

Nieuwe mogelijkheid voor workshops op eigen locatie

Sinds een tijdje was het niet meer mogelijk om een workshop bij mij te houden, maar daar komt nu verandering in! In de wijk 5hoek in Deventer is de mogelijkheid om een workshop voor (kleine) groepen tot max 8 personen te houden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

016

Nieuw: kinderfeestjes, maken van dromenvangers

Veel kinderen vinden het erg leuk om creatief bezig zijn en naast de al bestaande mogelijkheden bij Creawork is er nog een workshop toegevoegd: het maken van een dromenvanger!

Prachtige kleurige hangers met leuke figuren. Wie wil dat nou niet op zijn/haar kamer hebben?

droom2

 

 

Gezellig feestje!

Met maar liefst 14 dames een workshop decoreren met papier. Dat was erg gezellig, en alles liep echt ook als een trein. Voor het eerst gewerkt in een workshop met een groot figuur: een koe van maar liefst 1 meter groot. Het was eerst even wennen, want hoe werk je tegelijk aan 1 figuur? Gelukkig waren er ook nog kleinere koeien en de letters van het bruidspaar waar aan gewerkt kon worden.

Alles verliep verder op rolletjes en na 2 uur was alles gereed. Zie hier het prachtige resultaat:

dpcow imagedp2 cows

 

Creawork komt naar je toe

Vanaf november 2014 komt Creawork vooral op locatie. Of het nu bij je thuis is of je hebt een ruimte ergens anders, Creawork komt naar je toe. Voor een creatieve workshop naar keuze. Jij regelt de locatie en de catering, Creawork de activiteit. Dit betekent dat de workshop voordeliger is en dat je zelf de locatie bepaalt.

Dus heb je binnenkort een feestje of bijeenkomst en wil je daar graag een creatieve activiteit aan toe voegen? Neem contact op.

075.jpg

Decoreren met papier

 

Telefoonperikelen

Op dit moment zijn er problemen met de telefoon. Hierdoor krijg ik niet alle berichten binnen. Heb je geprobeerd om mij te bellen en je hebt niets van mij gehoord? Stuur dan aub een mail naar marja@creawork.nl . Voor zover ik weet komen de mails wel binnen. Sorry voor het ongemak.

Vlechten

Afgelopen periode was het druk met vlechten. Verschillende dames en meiden hebben een workshop vlechten van armbanden met paardenhaar gedaan. Dat het soms best lastig is om te vlechten, ontdekten de meesten. Maar het resultaat was vaak erg mooi. Er werd met 4 of 5 strengen het meest gevlochten, plat of rond.

052

Sommigen kozen voor kralen of bedels om de armbanden nog mooier te maken. Er zaten echt prachtige tussen.

058

 

Decoreren van de (kinder)kamer

Een tijdje geleden waren er een aantal dames die graag een memobord wilden maken. Alle drie wilden ze graag een vrolijk memobord voor de (kinder)kamer.

Er werd gestart met het zoeken naar de juiste combinaties van kleuren stof en bijbehorende fournituren.

085 089

Met de stofjes, linten en knopen werd het een vrolijk geheel.

Niet iedereen was bekend met de naaimachine, maar na wat uitleg en het rangschikken van de stoffen op de juiste plek, werd er gestart met het maken van het complete doek dat over het raamwerk gespannen kon worden.

De stof werd op het raamwerk geniet en vervolgens werden de linten gespannen en vastgezet. Er waren ook zakjes, knoopjes, applicaties en knijpertjes aan vastgemaakt. Het resultaat was zeker geslaagd te noemen.

102 110