Featured Posts

<< >>

Nieuwe mogelijkheid voor workshops op eigen locatie

Sinds een tijdje was het niet meer mogelijk om een workshop bij mij te houden, maar daar komt nu verandering in! In de wijk 5hoek in Deventer is de mogelijkheid om een workshop voor (kleine) groepen tot max 8 personen te houden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nieuw: kinderfeestjes, maken van dromenvangers

Veel kinderen vinden het erg leuk om creatief bezig zijn en naast de al bestaande mogelijkheden bij Creawork is er nog een workshop toegevoegd: het maken van een dromenvanger! Prachtige kleurige hangers met leuke figuren. Wie wil dat nou niet op zijn/haar kamer hebben?    

Gezellig feestje!

Met maar liefst 14 dames een workshop decoreren met papier. Dat was erg gezellig, en alles liep echt ook als een trein. Voor het eerst gewerkt in een workshop met een groot figuur: een koe van maar liefst 1 meter groot. Het was eerst even wennen, want hoe werk je tegelijk aan 1 figuur? Gelukkig

Nieuwe mogelijkheid voor workshops op eigen locatie

Sinds een tijdje was het niet meer mogelijk om een workshop bij mij te houden, maar daar komt nu verandering in! In de wijk 5hoek in Deventer is de mogelijkheid om een workshop voor (kleine) groepen tot max 8 personen te houden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

016

Nieuw: kinderfeestjes, maken van dromenvangers

Veel kinderen vinden het erg leuk om creatief bezig zijn en naast de al bestaande mogelijkheden bij Creawork is er nog een workshop toegevoegd: het maken van een dromenvanger!

Prachtige kleurige hangers met leuke figuren. Wie wil dat nou niet op zijn/haar kamer hebben?

droom2

 

 

Gezellig feestje!

Met maar liefst 14 dames een workshop decoreren met papier. Dat was erg gezellig, en alles liep echt ook als een trein. Voor het eerst gewerkt in een workshop met een groot figuur: een koe van maar liefst 1 meter groot. Het was eerst even wennen, want hoe werk je tegelijk aan 1 figuur? Gelukkig waren er ook nog kleinere koeien en de letters van het bruidspaar waar aan gewerkt kon worden.

Alles verliep verder op rolletjes en na 2 uur was alles gereed. Zie hier het prachtige resultaat:

dpcow imagedp2 cows

 

Creawork komt naar je toe

Vanaf november 2014 komt Creawork vooral op locatie. Of het nu bij je thuis is of je hebt een ruimte ergens anders, Creawork komt naar je toe. Voor een creatieve workshop naar keuze. Jij regelt de locatie en de catering, Creawork de activiteit. Dit betekent dat de workshop voordeliger is en dat je zelf de locatie bepaalt.

Dus heb je binnenkort een feestje of bijeenkomst en wil je daar graag een creatieve activiteit aan toe voegen? Neem contact op.

075.jpg

Decoreren met papier

 

Telefoonperikelen

Op dit moment zijn er problemen met de telefoon. Hierdoor krijg ik niet alle berichten binnen. Heb je geprobeerd om mij te bellen en je hebt niets van mij gehoord? Stuur dan aub een mail naar marja@creawork.nl . Voor zover ik weet komen de mails wel binnen. Sorry voor het ongemak.

Vlechten

Afgelopen periode was het druk met vlechten. Verschillende dames en meiden hebben een workshop vlechten van armbanden met paardenhaar gedaan. Dat het soms best lastig is om te vlechten, ontdekten de meesten. Maar het resultaat was vaak erg mooi. Er werd met 4 of 5 strengen het meest gevlochten, plat of rond.

052

Sommigen kozen voor kralen of bedels om de armbanden nog mooier te maken. Er zaten echt prachtige tussen.

058

 

Decoreren van de (kinder)kamer

Een tijdje geleden waren er een aantal dames die graag een memobord wilden maken. Alle drie wilden ze graag een vrolijk memobord voor de (kinder)kamer.

Er werd gestart met het zoeken naar de juiste combinaties van kleuren stof en bijbehorende fournituren.

085 089

Met de stofjes, linten en knopen werd het een vrolijk geheel.

Niet iedereen was bekend met de naaimachine, maar na wat uitleg en het rangschikken van de stoffen op de juiste plek, werd er gestart met het maken van het complete doek dat over het raamwerk gespannen kon worden.

De stof werd op het raamwerk geniet en vervolgens werden de linten gespannen en vastgezet. Er waren ook zakjes, knoopjes, applicaties en knijpertjes aan vastgemaakt. Het resultaat was zeker geslaagd te noemen.

102 110

11 mei Vrouwenverwendag in Olst

Op 11 mei word er een vrouwenverwendag georganiseerd. Creawork zal daar ook bij aanwezig zijn en een workshop decoreren met papier geven.

Er zijn ook heel veel andere dingen te doen, zoals:

* Workshop Mozaïeken;
* Massage’s;
* Workshop Bonbons maken;
* Spray-Tan;
*Workshop Bloemschikken;
* Workshop Taarten maken;
* Workshop sieraden maken;
* Workshop Nagels pimpen;
*Kappers en visagie;
*Workshop kransen maken;
*loterij;

En nog veel meer!

Dit alles tegen een kleine bijdrage van 15 euro.

Alle vrouwen zijn van harte welkom op 11 Mei in de Bastiaan! van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Kom jij ook?

Voor meer informatie en deelname, zie het evenement (op facebook)

https://www.facebook.com/events/263310407156200/

Swap voor sinterklaas

Voor de swap die ik deze keer meegedaan heb was het de bedoeling om de letter van de naam van je swapmaatje leuk te versieren en inclusief gedicht op te sturen.

De naam van mijn swapmaatje begon met een S. Heb een letter van wol gemaakt met een lintje eraan. Daarnaast een kleine letter met kraaltjes geborduurd en nog 2 armbandjes en een zakje pepernoten (met strik). Het gedicht wat erbij hoorde moest minimaal 10 regels zijn, en dat is gelukt.

Dichten is niet mijn sterkste kant, maar zo voor een echte Pietenswap maak ik een uitzondering en het was best aardig gelukt, al zeg ik het zelf :)

 199

Swappen is echt geweldig om te doen, vooral het uitpakken is een feestje!

 

 

Kerstidee: paardensieraad maken en shoppen

Zaterdag 21 december om 14:00 kun je een workshop sieraden maken volgen met paardenhaar en daarna in de ruitersportzaak van LC-Horseware shoppen voor leuke kerstkado’s.

191.jpg

De kosten zijn 20 euro en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

De locatie is Oude Deventerweg 10 in Holten. Meld je aan: hier

 

In samenwerking met LC-Horseware.